Peptides
Peptides Company No.1

HÍREK

Elindult az EverDerm Laser and Beauty Clinic Mentor Programja

 

Örömmel jelentjük be, hogy elindult az EverDerm Laser and Beauty Clinic Mentor Programja, ahol három különböző program közül választhatnak azok, akik szeretnék kívül-belül megőrizni a szépségüket és egészségüket. A mai kihívásokkal teli világban, ahol folyamatos külső- és belső stressz hatásoknak vagyunk kitéve, elengedhetetlen, hogy kikapcsolódjunk és odafigyeljünk magunkra, a testünkre és a lelkünkre egyaránt.

Slamovits-Horváth Beáta – a bőrszépészet nagykövete, a Mentor Program megálmodója és megalkotója – ebben nyújt segítséget azok számára, akik csatlakoznak a programhoz. Az EverDerm az első perctől kezdve támogatást nyújt akár szépészeti kezelésről, egészségről vagy életmódváltásról legyen szó. Ehhez számos lehetőség áll rendelkezésre, többek között a Khavinson Peptidek alkalmazása is.

Mentor Programhoz bárki csatlakozhat életkortól és nemtől függetlenül.

Egyedülálló trió – Revilab Age-3 Complex

 

A fiatalságot és a szépséget a sima, feszes bőrrel és a rugalmas, karcsú testtel azonosítják. Ennek eléréséhez a szervezetünknek elegendő kollagénre van szüksége. A kollagén a kötőszövet egyik fő alkotóeleme, és joggal nevezik a fiatalság fehérjéjének. A bőrben lévő kollagén mennyisége és minősége határozza meg a bőr sűrűségét, és feszességét, valamint a szalagok és ízületek rugalmasságát.

A kollagénszintézis a szervezetben speciális sejtekben, a fibroblasztokban történik. Normális esetben képesek fenntartani a szövetekben a kollagén állandóságát: a fehérje kiegyensúlyozott szintézisét, szállítását és lebontását. Vannak azonban olyan állapotok, amelyekben a fibroblasztok elveszítik a kollagénszintézis és -átalakítás ciklusának irányítását, ami csökkent kollagéntermelést eredményez. Ez elsősorban a bőrt, az ereket és a test állapotát érinti. A bőr fáradtnak és megviseltnek tűnik, az erek rugalmatlanná válnak, a szalagok pedig merevvé.

A Peptideket megalkotó professzorok és akadémikusok figyelembe vették a szövetek kollagén megújulását befolyásoló összes tényezőt, és létrehoztak egy egyedülálló öregedésgátló triót: a Revilab Age-3 Komplexet, amely a Revilab Kollagénből, a Revilab Elementsből és a Revilab Anti-A.G.E. szérum No.5-ből áll, amelyek erősítik és kiegészítik egymást.

Little Line Krém – az egész család számára

 

Nemcsak a felnőttek használnak krémeket, hanem a gyerekeknek is szüksége van rá. A megfelelő kozmetikumok kiválasztása már az első életévektől kezdve segíthet megelőzni bizonyos későbbi bőrbetegségeket. A gyermek bőrsérülésének elkerülése érdekében a következő tényezőket kell figyelembe vennie:

  • Biztonság. Egy termékben a lehető legkevesebb olyan összetevőnek kell lennie, amely allergiás reakciót okozhat.
  • Egyetemesség. Ideális, ha a termék bármilyen bőrre alkalmas, beleértve az érzékeny és allergiás bőrt is.
  • Illat. A csecsemőknek szánt termékek lehetnek finoman illatosítottak vagy illatmentesek, míg az idősebb gyermekeknek szánt termékeknek kellemes, nem feltűnő illatúnak kell lenniük.

Ezeket a tényezőket szem előtt tartva a Peptides szakértői megalkották az első babáknak szánt termékcsaládot és peptid-bioregulátort, a Little Line krémet.

© 2023 Пептиды Хавинсона. Официальный сайт Общественной Приемной СПб Института Биорегуляции и Геронтологии БАД. Не является лекарством.